0

Kandované ovoce

Tradiční kandované ovoce pro cukráře, kuchaře a gastronomii.

Suroviny jsou vyrobené z čerstvého výběrového ovoce, bez oxidu siřičitého.

Ovoce kandujeme podle cukrářské tradice, která upřednostňuje přirozené biologické procesy. Každý plod ponořujeme do velké otevřené nádrže sirupu vyrobeného z vody, třtinového cukru a glukózy, který měníme každých 24 hodin. Udržováním konstantní koncentrace na 70 ˚Bx zachováváme všechny chutě a správné aroma. Tento proces může trvat v rozmezí dvou týdnů až třiceti dnů podle druhu ovoce.

Kandování ovoce v sirupové lázni

Balení obsahuje stejný sirup, ve kterém se provádělo kandování, což udržuje jemnost právě zpracovaného ovoce a zaručuje dlouhodobou vůni a plnost chuti, stejně jako je tomu u vín důležité tradice.

Balení kandovaného ovoce

Když jsou plody zbaveny sirupu, vložíme je na podnosu do vakua, což je exkluzivní patent Agrimontany. Provádíme velmi citlivou pasterizaci, abychom zachovali chuť a vůni. Ovoce také zůstává mimořádně jemné.

Filters

Zobrazen 1. – 6. z 14 výsledků

Zobrazit surovin na stránku: 25 50 Vše