Kandované ovoce
Tradiční kandované ovoce pro cukráře, kuchaře a gastronomii.
Suroviny jsou vyrobené z čerstvého výběrového ovoce, bez oxidu siřičitého.
Ovoce kandujeme podle cukrářské tradice, která upřednostňuje přirozené biologické procesy. Každý plod ponořujeme do velké otevřené nádrže sirupu vyrobeného z vody, třtinového cukru a glukózy, který měníme každých 24 hodin. Udržováním konstantní koncentrace na 70 ˚Bx zachováváme všechny chutě a správné aroma. Tento proces může trvat v rozmezí dvou týdnů až třiceti dnů podle druhu ovoce.
Kandování ovoce v sirupové lázni
Balení obsahuje stejný sirup, ve kterém se provádělo kandování, což udržuje jemnost právě zpracovaného ovoce a zaručuje dlouhodobou vůni a plnost chuti, stejně jako je tomu u vín důležité tradice.
Balení kandovaného ovoce
Když jsou plody zbaveny sirupu, vložíme je na podnosu do vakua, což je exkluzivní patent Agrimontany. Provádíme velmi citlivou pasterizaci, abychom zachovali chuť a vůni. Ovoce také zůstává mimořádně jemné.